Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο γίγαντας του Θρύλου!

Ο γίγαντας του Θρύλου!
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 - 00:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Στον προημιτελικό με την Σπαντάου, ο Άντρο Μπούσλιε έπαιξε εκπληκτική άμυνα στο τέλος και ήταν εκείνος που έκλεψε την μπάλα, για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη κόντρα στους Γερμανούς, με 6-5. Αλλά στο ματς με την Μπαρτσελονέτα, ο Κροάτης γίγαντας του Θρύλου ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την επικράτηση και συνάμα την πρόκριση στον τελικό του φετινού LEN Champions League.

Πέτυχε το πρώτο γκολ σε καθοριστικό σημείο, διότι ήταν η πρώτη επίθεση με παίκτη παραπάνω για τον Ολυμπιακό και το γκολ του έκανε τη διαφορά. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Πρώτος σκόρερ με δύο γκολ. Το δεύτερο στο τρίτο οκτάλεπτο. Σε μια φάση που έβγαλε κόντρα για τον Θρύλο.

Η πάσα του Φουντούλη τον βρήκε σε θέση βολή και ο Άντρο δεν αστόχησε απέναντι στον Λόπεθ Πινέδο. Στη σειρά των τελικών της Α1 κόντρα στη Βουλιαγμένη δεν είχε αγωνιστεί. Ο Θοδωρής Βλάχος, όμως, ήξερε τι έκανε.

Προτίμησε να δώσει τα ματς στον Πάολο Ομπράντοβιτς για να βρει ρυθμό και έδωσε τη δυνατότητα στον συμπατριώτη του, να πάρει… ανάσες για να είναι έτοιμος για τη Γένοβα. Μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός. Ας κάνει το ίδιο και κόντρα στην Προ Ρέκο.

Διαβάστε επίσης