Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Έμολο είδε Θρύλο και το πανηγύρισε (pics)

Η Έμολο είδε Θρύλο και το πανηγύρισε (pics)
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 - 21:27
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη που είχε δώσει, στο gavros.gr, πριν φύγει από την Ελλάδα, η Τζούλια Έμολο είχε αναφέρει: «Εάν είσαι μια φορά κόκκινη, θα είσαι για πάντα κόκκινη!» Εξηγώντας πώς πλέον θα είναι για μια ζωή οπαδός του Ολυμπιακού. Η ίδια αρχικά ήταν στεναχωρημένη, διότι το διάστημα που διεξάγονταν το Final-8 στη Γένοβα, εκείνη θα είχε προπονήσεις με την εθνική Ιταλίας και δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει τα ματς του Θρύλου.

Αλλά η τύχη τα έφερε αλλιώς, καθώς ήταν τελικά με το μέρος της… Την τελευταία στιγμή υπήρξε ρεπό το Σάββατο για την εθνική Ιταλίας του πόλο Γυναικών. Έτσι η πρώην «ερυθρόλευκη» πολίστρια δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στη Γένοβα, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Προ Ρέκο.

Στο φινάλε του ματς πανηγύρισε κι εκείνη έξαλλα για την κούπα που πήρε ο Ολυμπιακός, μέσα στην Ιταλία. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο νυχτερινό παραλιακό κέντρο της Γένοβα, όπου και διασκέδασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Έδωσε σε όλους συγχαρητήρια, ειδικά στον Θοδωρή Βλάχο που υπήρξε και μια φορά προπονητής της. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, στο ματς με την Πάντοβα στο Παπαστράτειο, όταν είχε τιμωρηθεί ο Χάρης Παυλίδης.

Έτσι έβγαλε και μια φωτογραφία με τον Έλληνα τεχνικό και πρωταθλητή Ευρώπης, Θοδωρή Βλάχο, ενώ διασκέδασε μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού με τους οποίους μοιράζονταν την ίδια πισίνα, την τελευταία τριετία…

Διαβάστε επίσης