Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποδεχόμαστε τους κατακτητές της Ευρώπης!

Υποδεχόμαστε τους κατακτητές της Ευρώπης!
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 - 14:44

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που μας έχουν κάνει να νοιώσουμε για ακόμη μία χρονιά οι παίκτες της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Champions League το Σάββατο (09/06) γεμίζοντας με υπερηφάνεια και χαρά όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για ακόμη μία φορά.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν σήμερα, Κυριακή (10/06) στη χώρα μας και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να τους υποδεχτεί όπως τους αξίζει.

Όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θα βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16:30 για να αποθεώσουν και να χειροκροτήσουν τους τρεμπλούχους του Θρύλου, οι οποίοι έγραψαν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.

Ο κόσμος του Θρύλου θα κάνει το λιγότερο που μπορεί για αυτούς τους μάγκες που κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης, ευχαριστώντας τους για τα όσα απίστευτα συναισθήματα τους χάρισαν.

Δεν θα πρέπει να λείπει κανείς από αυτή την «ερυθρόλευκη» γιορτή.

Όλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16:30 για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Το gavros.gr σας… μετέφερε στη Γένοβα!

Το gavros.gr σας… μετέφερε στη Γένοβα!

Το μοναδικό Μέσο στον γραπτό Τύπο το οποίο σας μετέδωσε όλα όσα έγιναν στην Ιταλία με τον θρίαμβο της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Champions League.