Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια σύγκριση μεγεθών που αποδεικνύει πολλά!

Μια σύγκριση μεγεθών που αποδεικνύει πολλά!
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 00:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια ακόμα παράμετρος που αποδεικνύει ότι η επιτυχία του Ολυμπιακού στη Γένοβα είναι ακόμα πιο μεγάλη από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Η Προ Ρέκο έχει μπάτζερ εξαπλάσιο και βάλε σε σχέση με εκείνο του Ολυμπιακού. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της ιταλικής ομάδας, ώστε να μην δημιουργούνται παρερμηνείες και να γίνεται περισσότερο αντιληπτό πόσο μεγάλη ήταν αυτή η επιτυχία, είναι η εικόνα των δύο ομάδων.

Η Ρέκο έχει ένα ρόστερ 17-18 παικτών που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αγωνιστούν και ο προπονητής κάνει τις επιλογές στα πρόσωπα. Η Προ Ρέκο έχει παίκτες που διαθέτουν από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη. Κάτι που επίσης λέει πολλά. Είναι μια ομάδα που δεν θυμίζει πώς είναι του πόλο, αλλά μοιάζει με ποδοσφαιρική σε όλα τα επίπεδα.

Με δικές τις εγκαταστάσεις, με γυμναστήριο, με φυσιοθεραπευτήριο στην πισίνα που έχει την κανονική της έδρας. Και επίσης, με την ιταλική ομοσπονδία να είναι πάντα δίπλα στο πλευρό της Προ Ρέκο και γενικότερα των ομάδων της χώρας. Με τον Ολυμπιακό να αντιπαρατάσσει το κλίμα, το γεγονός ότι είναι μια ομάδα που θυμίζει οικογένεια και που προχωράει και αγωνίζεται έχοντας στο μυαλό όλων τη φράση «Όλοι για έναν και ένας για όλους». Να θυσιαστεί ο κάθε παίκτης για τον συμπαίκτη του.

Αυτά τα στοιχεία έκαναν τη διαφορά και στην πισίνα Sciorba και οδήγησαν τον Θρύλο στην κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Μιχάλης Κουντούρης και Θοδωρής Βλάχος ξέρουν τι πρέπει να γίνει, για να παραμείνει ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης.

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού!

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού!

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιτυχίες του Θρύλου, οι οποίες συνεχίζονται χάρη στη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στη δουλειά του Μιχάλη Κουντούρη και φυσικά στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».