Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού!

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 13:28

Ο Ολυμπιακός σάρωσε για ακόμη μία χρονιά τα πάντα στο διάβα του, κατακτώντας αμέτρητες κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα.

Μια χρονιά στην οποία αποδεικνύεται ότι ο Θρύλος έχει αλλάξει επίπεδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες, όντας η μοναδική ελληνική ομάδα που κατακτά δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε διαφορετικά αθλήματα την ίδια χρονιά.

Έχοντας μάλιστα, ακόμη δύο ευρωπαϊκούς τελικούς και σχεδόν το απόλυτο στα ελληνικά πρωταθλήματα.

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια μόνο τυχαία δεν είναι. Η προσπάθεια της αναγέννησης του Θρύλου έχει ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το 2010 στους «ερυθρόλευκους» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είχε ως στόχο την γιγάντωση του συλλόγου και στον Ερασιτέχνη.

Και με τη τεράστια δουλειά του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος στηρίζει και είναι πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα ο Θρύλος κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Στην ελίτ σε όλα τα αθλήματα.

Αυτό δεν θα σταματήσει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μιχάλης Κουντούρης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ακόμη ψηλότερα το σύλλογο. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει όσο μπορεί αυτή την προσπάθεια για να μπορεί και στο μέλλον να νιώθει τα ίδια και μεγαλύτερα συναισθήματα.

Ο Ολυμπιακός αγγίζει παντού την κορυφή, ωστόσο, χρειάζεται από όλο τον κόσμο τη στήριξή του για να παραμείνει και να την κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Μιχάλης Κουντούρης και Θοδωρής Βλάχος ξέρουν τι πρέπει να γίνει, για να παραμείνει ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης.