Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού»

«Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού»
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 17:04

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΟΕ προς τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του LEN Champions League.

Σε αυτήν γίνεται λόγος για μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού σε επίπεδο συλλόγων ενώ επισημαίνει ότι τέτοιες επιτυχίες πρέπει να κινητοποιήσουν τους αρμόδιους να ασχοληθούν και με άλλα αθλήματα όπως είναι το πόλο.

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Champions League στο πόλο, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού σε επίπεδο συλλόγων.

Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και όλοι άνθρωποι του Ολυμπιακού, απέδειξαν ότι η ελληνική υδατοσφαίριση, είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε σε συλλογικό, παραμένει στην παγκόσμια ελίτ και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και στο μέλλον, με νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Παράλληλα, η κατάκτηση του Champions League στέλνει και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, για μεγαλύτερη στήριξη της ελληνικής υδατοσφαίριση, η οποία ας μην ξεχνάμε, ότι είναι το ομαδικό άθλημα με τις περισσότερες συμμετοχές για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού!

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού!

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιτυχίες του Θρύλου, οι οποίες συνεχίζονται χάρη στη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στη δουλειά του Μιχάλη Κουντούρη και φυσικά στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Το πλάνο της επόμενης σεζόν

Μιχάλης Κουντούρης και Θοδωρής Βλάχος ξέρουν τι πρέπει να γίνει, για να παραμείνει ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης.