Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πετύχαμε ένα θαύμα στη Γένοβα»

«Πετύχαμε ένα θαύμα στη Γένοβα»
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 23:20

Πολύ χαρούμενος για το ιστορικό LEN Champions League, που κατέκτησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Γούνας σε δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Αυτή η νίκη ήταν ομαδική, όπως αποδείχθηκε σε όλο το Final-8. Προσπαθούσαμε επί σειρά ετών να φτάσουμε εδώ, νομίζω πως είναι θαύμα το ότι το καταφέραμε. Παίξαμε με καρδιά και πιστεύω, πως αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε αρχικά, στο waterpoloitaly.com

«Η Προ Ρέκο είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, πλήρης σε κάθε θέση. Δεν ήταν εύκολο να την κερδίσουμε. Πιστεύω όμως, ότι τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα. Όπως ακριβώς έκαναν οι πρώην συμπαίκτες μου στη Βουδαπέστη μερικά χρόνια πριν, όταν νίκησαν τη Χόνβεντ», πρόσθεσε.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι, είπε: «Πιστεύω στην άμυνα. Ήμασταν τέλειοι. Παίξαμε πολύ σφιχτά! Το πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή. Όμως, αν δεν αμυνόμασταν τόσο καλά, δεν πρόκειται να το είχαμε καταφέρει. Είχαμε μια ευκαιρία και την αρπάξαμε».

Τέλος, για το αν θα επέστρεφε στην Ιταλία, ξεκαθάρισε: «Όχι, είμαι χαρούμενος στην πατρίδα μου. Έχω την οικογένεια και τους φίλους μου».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό»

Τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τον Θοδωρή Βλάχο, τον Νίκο Σκανδαλάκη αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού ευχαρίστησε ο Χρβόγκε Κόλιανιν.