Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στον Θρύλο! (pics)

Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στον Θρύλο! (pics)
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 23:50

Όλη την Ευρώπη «μάγεψε» η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με το LEN Champions League που κατέκτησε. Ο Θρύλος ανάγκασε την πιο ακριβή ομάδα του πλανήτη να υποκλιθεί μπροστά του!

Η ιστορική αυτή επιτυχία έκανε τον γύρο του κόσμου, με τα ΜΜΕ του εξωτερικού να αποθεώνουν τους μάγκες του Θοδωρή Βλάχου!

Wpdworld.com: «Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, κατέστρεψε το πάρτι της Προ Ρέκο! Το τριήμερο στην Σκιόρμπα τελειώνει άσχημα για την Προ Ρέκο, με ήττα στο σπίτι της μπροστά στο κοινό της, από έναν τεράστιο Ολυμπιακό. Oι Έλληνες αποδείχθηκαν οι τέλειοι χαλάστρες, κερδίζοντας το δεύτερο LEN Champions League, όπως ακριβώς είχαν κερδίσει και το πρώτο στη Βουδαπέστη το 2002 απέναντι στην Χόνβεντ: μέσα το σπίτι των αντιπάλων τους, που ετοιμάζονταν για γιορτή. Η άξια επιτυχία της Πειραϊκής ομάδας, χτισμένη πάνω στην ιδιαίτερη ποιότητα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ο έλεγχος των νεύρων καλλιεργήθηκαν εξαιρετικά από τον Βλάχο».

Waterpology.com: «Τα πάντα ήταν έτοιμα για μια μεγάλη γιορτή στη Γένοβα, αλλά η Προ Ρέκο, διοργανώτρια του Final-8, δεν τα κατάφερε να κερδίσει το ένατο ευρωπαϊκό της τρόπαιο. Έπεσε θύμα έκπληξης από τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε με 9-7 στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο. Είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός τίτλος για την Πειραϊκή ομάδα, που κατέγραψε 15 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στο δρόμο προς το τρόπαιο».

Waterpoloitaly.com: «Το Κύπελλο πετάει για την Αθήνα. Άξια νίκη για τους Έλληνες, που κατέθεσαν την ψυχή τους στην πισίνα, παίζοντας πόλο χωρίς νάζια και εξεζητημένες κινήσεις».

Vizipolo.hu: «Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή. Ο Θοδωρής Βλάχος κατάφερε να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έτσι την οδήγησε στο δεύτερο ευρωπαϊκό μετά τη σεζόν 2001-2002».

Waterpolo.hu: «Στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 16 χρόνια ο Ολυμπιακός! Στον τελικό της Γένοβα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ και με τα τέσσερα γκολ του Φουντούλη και τον φανταστικό Πάβιτς, νίκησε τους διοργανωτές της Προ Ρέκο με 9-7».

Hvs.hr: «O Oλυμπιακός των Κροατών στην κορυφή της Ευρώπης».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης