Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πάβιτς έμεινε στο λιμάνι του

Ο Πάβιτς έμεινε στο λιμάνι του
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 19:39
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στον Ολυμπιακό θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Γιόζιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τον επόμενο χρόνο, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το gavros.gr με εκτενές ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε πώς στη συνέντευξη που μας είχε παραχωήσει ο MVP της Γένοβας, είχε τονίσει...

- Μετά από μια εκπληκτική σεζόν, μια τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη, υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Θα είναι στον Ολυμπιακό;

«Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνω. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο στη διαδικασία των συζητήσεων. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι πιο εύκολα. Σε ό,τι αφορά το θέμα να αποκτήσω ελληνική υπηκοότητα, ο Θοδωρής με ρώτησε εάν θέλω να γίνω Έλληνας, του ζήτησα απλά να περιμένει αυτό το καλοκαίρι. Θα μιλήσουμε και θα δούμε... Αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τον Βλάχο (γέλασε...). Αυτός είναι υπεύθυνος για αυτό, όχι εγώ...»

Φυσικά είναι μια εξέλιξη που σίγουρα προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ, μιας και ο Πάβιτς έχει δεθεί πολύ με τους οπαδούς του Θρύλου. Μην ξεχνάμε πώς το όνομά του έχει γίνει πολλάκις σύνθημα στα χείλη τους!

Σε ό,τι αφορά τώρα το τυπικό σκέλος της παραμονής του αρχηγού στον Θρύλο, η ανακοίνωση των Πρωταθλητών Ευρώπης ανέφερε: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιόζιπ Πάβιτς. Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Διαβάστε επίσης