Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο»

«Ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο»
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 17:40

Ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ταραγόνα, είναι άπαντες στην Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών. Το ίδιο και ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παραμένει ανταγωνιστικό σε πολύ υψηλό επίπεδο.

«Δύο πράγματα ήθελα από αυτό το τουρνουά. Να δώσουμε δυνατά παιχνίδια, διότι βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και να κάνουμε σκληρή προπόνηση, διότι αυτή δεν τη σταματήσαμε ποτέ. Παράλληλα, όμως, επειδή είναι επίσημη διοργάνωση οι Μεσογειακοί αγώνες, θέλαμε να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση», δήλωσε αρχικά.

«Αξίζαμε το χρυσό μετάλλιο, δείξαμε πολύ βελτιωμένοι, κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια στον τελικό και αν είχαμε λίγη τύχη θα κερδίζαμε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με μεγάλη εμπειρία σε τελικούς, που ήθελε επίσης πολύ το χρυσό. Η δεύτερη θέση είναι αξιοπρεπέστατη. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε ανταγωνιστική ομάδα σε υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.

«Εκτός από το μετάλλιο, αυτό που κρατάμε κυρίως είναι η σταθερή καλή απόδοση της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό, γιατί είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά και περίπου δύο εβδομάδες μόνο πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού. Θέλω να πω ακόμα, ότι αυτή η ομάδα έχει μια συνέχεια και εξακολουθεί να έχει μέταλλο. Διότι, σε σχέση με τους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες έχει πέντε αλλαγές στη σύνθεσή της και παρόλα αυτά, παραμένει στην ελίτ», κατέληξε.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

«Reunion» στην Ταραγόνα

«Reunion» στην Ταραγόνα

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου και οι Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου συνάντησαν στην Ισπανία την Τζούλια Έμολο.