Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το όπλο μας είναι η καλή άμυνα»

«Το όπλο μας είναι η καλή άμυνα»
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 20:06

Το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ταραγόνα, κατέκτησε την Κυριακή, η Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών. Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος σκόραρε δώδεκα γκολ στη διοργάνωση, εμφανίστηκε χαρούμενος για την «γαλανόλευκη» επιτυχία σε δηλώσεις του.

«Ο τελικός ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην παγκόσμια δύναμη που λέγεται Σερβία. Έχουμε φτάσει, όμως, σε υψηλό επίπεδο και μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε στα ίσια τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Παίζουμε με βασικό όπλο την καλή άμυνα. Εάν επιτευχθεί ο στόχος αυτός, δηλαδή να κρατήσουμε καλά στην άμυνα, γνωρίζουμε ότι και τα γκολ θα έρθουν, διότι έχουμε αρκετές λύσεις επιθετικά», δήλωσε αρχικά.

«Είναι σημαντικό, ότι μπορέσαμε και μείναμε αήττητοι σε αυτό το τουρνουά. Παραμένουμε πάντα σε τοπ επίπεδο και είμαστε ανταγωνιστικοί. Επίσης, τα νέα παιδιά που έχουν μπει στην ομάδα προσφέρουν τα μέγιστα, μας δίνουν μεγαλύτερη ώθηση, διάθεση και ενέργεια. Όλα αυτά είναι καλά σημάδια εν όψει του Ευρωπαϊκού στη Βαρκελώνη. Εκεί, στον όμιλό μας, έχουμε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία και θα είναι δύσκολα για πρωτιά. Όμως, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι καλύτερο ας έρθει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Δεν πάει πουθενά ο Μουρίκης!

Δεν πάει πουθενά ο Μουρίκης!

Η «βόμβα» έσκασε και ο διεθνής φουνταριστός και πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό θα παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν.

«Reunion» στην Ταραγόνα

«Reunion» στην Ταραγόνα

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου και οι Ελευθερία και Μαργαρίτα Πλευρίτου συνάντησαν στην Ισπανία την Τζούλια Έμολο.