Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πάει πουθενά ο Μουρίκης!

Δεν πάει πουθενά ο Μουρίκης!
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 17:09
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Το λες και... βόμβα! Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης θα παραμείνει κανονικά στον Ολυμπιακό και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προ Ρέκο. Μετά από συντονισμένες ενέργειες η διοίκηση του Ερασιτέχνη διατηρεί στο ρόστερ του πρωταθλητή Ευρώπης τον Έλληνα φουνταριστό, παρά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Ιταλία.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... ο Ολυμπιακός αρνήθηκε την πρόταση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μουρίκη από την πανίσχυρη ιταλική ομάδα αφού προηγουμένως είχε καταφέρει να πείσει τον διεθνή πολίστα να παραμείνει στο λιμάνι. Ωστόσο και ο ίδιος ο παίκτης δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο εκτός από το να συνεχίσει να αγωνίζεται με το σκουφάκι του Θρύλου. Με την πρόθεση για τη συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσά τους, να είναι κοινή κι από τις δυο πλευρές.

Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση από την πλευράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού η οποία χειρίστηκε αριστοτεχνικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και βγήκε κερδισμένη. Διότι ένας εκ των κορυφαίων φουνταριστών στη διεθνή υδατοσφαίριση θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο κόσμος του Θρύλου να θυμίσουμε πώς είχε ζητήσει, μέσω συνθημάτων, την παραμονή του Κωνσταντίνου Μουρίκη στον Ολυμπιακό στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο Καραϊσκάκη μετά την επιστροφή από τη Γένοβα και η συγκεκριμένη εξέλιξη σίγουρα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ!

Δεν πάει πουθενά ο Μουρίκης! Μένει στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης