Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παραμείνουμε στην κορυφή»

«Να παραμείνουμε στην κορυφή»
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 - 14:19

Απόλυτα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Άντρο Μπούσλιε.

Ο Κροάτης αμυντικός, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα την περυσινή σεζόν στην επιτυχία της ανδρικής ομάδας πόλο του Θρύλου, τόνισε επίσης πως στόχος όλων είναι να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας φυσικά και τους 2 εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο. Ελπίζω να έχουμε μια ανάλογη σεζόν με αυτή που είχαμε φέτος. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης και να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στις εγχώριες διοργανώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα διέλυσε την Τουρκία (vid)

Η Ελλάδα διέλυσε την Τουρκία (vid)

Η Εθνική Ανδρών συνέτριψε με το εμφατικό 27-1 την Τουρκία, στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Κορυφαίοι οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς.

Έμεινε στον Θρύλο και ο Μπούσλιε

Έμεινε στον Θρύλο και ο Μπούσλιε

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τους «ερυθρόλευκους».