Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη και με την Ολλανδία»

«Νίκη και με την Ολλανδία»
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 01:36

Η Ελλάδα στις Γυναίκες νίκησε 21-2 την Κροατία, έκανε το «τρία στα τρία» και κρατάει την πρώτη θέση του ομίλου στα χέρια της, μετά την ισοπαλία 6-6 στο ζευγάρι Ολλανδία-Ιταλία. Με τον Γιώργο Μορφέση να στέκεται περισσότερα στα ματς που έρχονται από εδώ και πέρα και όχι σε ό,τι ακολουθεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε μετά το τέλος του ματς με τις Κροάτισσες: «Οι δυο ομάδες (σ.σ.: Ελλάδα και Κροατία) είχαν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Για την Κροατία ήταν ένα ματς που κέρδισαν εμπειρίες, ενώ για μας ήταν ένα παιχνίδι που οφείλαμε να νικήσουμε. Δεν έχουμε περάσει ακόμα στον επόμενο γύρο».

Συμπλήρωσε ότι «Για να πάμε απευθείας στην οκτάδα, πρέπει να νικήσουμε την Ολλανδία. Αυτό είναι πλέον το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας. Εάν παίξουμε καλά, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης

«Σεβαστήκαμε την επιθυμία του Μουρίκη»

«Σεβαστήκαμε την επιθυμία του Μουρίκη»

Ο πρόεδρος της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο τόνισε ότι αν και είχε συμφωνήσει με τον Κώστα Μουρίκη, τελικά δεν επικύρωσε τη συμφωνία, ως ένδειξη σεβασμού στην επιθυμία του παίκτη, αλλά και λόγω των καλών σχέσεων με τον Ολυμπιακό.