Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενος αντίπαλος: Ολλανδία

Επόμενος αντίπαλος: Ολλανδία
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 08:36

Με το εμφατικό σκορ -και ρεκόρ διαφοράς- που πέτυχε η Ελλάδα στο ματς της πρεμιέρας με την Τουρκία (27-1) οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πέφτουν ξανά στην πισίνα το απόγευμα της Τετάρτης (18/07, 16:30). Για να αντιμετωπίσουν την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Η Εθνική στοχεύει σε μια ακόμα νίκη, ώστε να κάνει το δύο στα δύο και μετά να επικεντρώσει την προσοχή της στο ντέρμπι πρωτιάς με την Κροατία, την Παρασκευή το βράδυ (20/07, 21:30). Οι Έλληνες διεθνείς είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια ακόμα καλή εμφάνιση, αλλά παράλληλα να πάρουν μια νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουν το περιθώριο για ισοπαλία στο ματς με τους Κροάτες, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων, κάτι που θα τους οδηγήσει στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Διαβάστε επίσης

«Σεβαστήκαμε την επιθυμία του Μουρίκη»

«Σεβαστήκαμε την επιθυμία του Μουρίκη»

Ο πρόεδρος της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο τόνισε ότι αν και είχε συμφωνήσει με τον Κώστα Μουρίκη, τελικά δεν επικύρωσε τη συμφωνία, ως ένδειξη σεβασμού στην επιθυμία του παίκτη, αλλά και λόγω των καλών σχέσεων με τον Ολυμπιακό.