Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη θέση»

«Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη θέση»
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 01:11

Η Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις Γυναίκες έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» το απόγευμα της Πέμπτης μετά τη νίκη με 16-2 κόντρα στο Ισραήλ. Πλέον, στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα έρθει με τουλάχιστον έναν βαθμό στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Ολλανδία, το Σάββατο.

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση να μιλά τόσο για το ματς που πέρασε όσο και το επόμενο που θα κρίνει την πρωτιά στο γκρουπ. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Ήταν μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

Παρόλα αυτά μπορώ να πω πώς είδα βελτίωση στο παιχνίδι μας, αρκετή. Ο προπονητής του Ισραήλ κάνει καλή δουλειά. Είμαι περήφανος όχι μόνο για εκείνον, αλλά γιατί κι άλλοι Έλληνες προπονητές δουλεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία».

Ο προπονητής της εθνικής Γυναικών τόνισε ακόμα: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Ολλανδία. Έχουμε ως στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Κίσα Γκόφερς!

Στον Θρύλο η Κίσα Γκόφερς!

Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία με την απόκτηση της 28χρονης, πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Έγραψε ιστορία η Ασημάκη

Έγραψε ιστορία η Ασημάκη

Η αρχηγός της Εθνικής πόλο γυναικών έγινε η πρώτη σκόρερ της Ελλάδας σε τελική φάση Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.