Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

«Ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 - 15:41

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο η Κίσα Γκόφερς. Η 28χρονη διεθνής με την ομάδα της Αυστραλίας στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Θρύλου εμφανίσθηκε ενθουσιασμένη που θα αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, τόνισε ότι είναι ανυπόμονη να αγωνιστεί στην ομάδα των Πειραιωτών, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό έναν πολύ μεγάλο οργανισμό που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και θα έχω την ευκαιρία να παίξω επαγγελματικό πόλο σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό. Έχοντας ακούσει τόσα υπέροχα πράγματα για τον σύλλογο, ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα και να γνωρίσω από κοντά τις συμπαίκτριες μου αλλά και το προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να πετύχει όλους τους στόχους της φέτος. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ έτσι ώστε να προστεθούν και άλλα τρόπαια στην πλούσια συλλογή του Ολυμπιακού. Μόλις επισκέφθηκα την Ελλάδα με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας και μπορώ να πω ότι έχω ερωτευτεί την χώρα και τον τρόπο ζωής σας. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα έρθω μόνιμα στην Ελλάδα και να μάθω πολλά περισσότερα για την Ελληνική κουλτούρα».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Κίσα Γκόφερς!

Στον Θρύλο η Κίσα Γκόφερς!

Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία με την απόκτηση της 28χρονης, πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.