Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπερήφανοι αν μας έβλεπαν» (pic)

«Υπερήφανοι αν μας έβλεπαν» (pic)
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 23:10

Με μαγκιά, ψυχή και καρδιά, η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού εξασφάλισε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «έπνιξε» (11-9) τη διοργανώτρια Ισπανία στον ημιτελικό, αφιερώνοντας τη νίκη στα αδικοχαμένα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, όπως τόνισε και η Νικόλ Ελευθεριάδου.

«ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», έγραψε αρχικά, στο Instagram.

«Για την Ελλάδα, για την Ελλάδα που πενθεί για τις φονικές πυρκαγιές που πήραν τόσους πολλούς νωρίς από κοντά μας! Για αυτούς που θα ένιωθαν υπερήφανοι αν μας έβλεπαν τώρα, αλλά είναι εκεί ψηλά και δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Σήμερα παλέψαμε για αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, που τόσο άδικα έχασαν την ζωή τους», πρόσθεσε.

«Για πόσο δεν θα μιλάμε όμως; Για ποια Ελλάδα παλεύουμε;», κατέληξε η περιφερειακή του Ολυμπιακού.

????ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ???? Για την Ελλάδα...για την Ελλάδα που πενθεί για τις φονικές πυρκαγιές που πήραν τόσους πολλούς νωρίς απο κοντά μας..Γι αυτούς που θα ένιωθαν υπερήφανοι αν μας έβλεπαν τώρα..αλλά είναι εκει ψηλά και δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Σήμερα παλέψαμε γιαυτούς τους ανθρώπους λοιπόν...που τοσο άδικα έχασαν την ζωή τους..για πόσο δεν θα μιλάμε όμως; Για ποια Ελλάδα παλεύουμε; #prayforgreece#europeanchampionship#wp2018bcn #nationalteam#final#oneteamonedream???????? Σας ευχαριστούμε όλους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη •Nicol Eleftheriadou• (@nicole_ef) στις

Διαβάστε επίσης