Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περήφανη η Βάσω Πλευρίτου! (pics)

Περήφανη η Βάσω Πλευρίτου! (pics)
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 - 08:24

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ισπανία, ανέβηκε η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, αφού ηττήθηκε (6-4) από την Ολλανδία στον τελικό. Παρά την ήττα όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αποτελούμενο από οκτώ πολίστριες του Ολυμπιακού, πρόσφερε απλόχερα χαρά, περηφάνια και συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα! Το ίδιο και στην Βάσω Πλευρίτου.

Η νεαρή περιφερειακή του Θρύλου είναι χαρούμενη για την επιτυχία αυτή, ακόμα περισσότερο όμως για τις αδερφές της, τις εξίσου «ερυθρόλευκες» Μαργαρίτα και Ελευθερία, Μάλιστα, αυτό το έδειξε και μέσω των social media και συγκεκριμένα, με σχόλιο σε ανάρτηση της Ελευθερίας στο Instagram. «Περήφανη για σένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όσο για την Ελευθερία, ανάρτησε: «Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον τελικό μας στόχο! Δεύτερες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών! Δυστυχώς σήμερα (σ.σ. την Παρασκευή) δεν ήταν η μέρα μας, δεν παίξαμε όπως μπορούμε! Ελπίζουμε, να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα και ελπίδες στους συνανθρώπους μας, πίσω στην Ελλάδα, που πλήττονται από απώλειες και στεναχώρια.

Τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν αν βοηθάμε όλοι μαζί, όπως και κάνουμε τις τελευταίες μέρες! Όμως να θυμάστε, το ατσάλι όσο το χτυπάς γίνεται πιο δυνατό! Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα προσπαθούμε να το δείχνουμε συνεχώς! Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης