Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»

«Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα»
Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 - 11:04

Το ένατο της μετάλλιο με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, πανηγύρισε η αρχηγός της «γαλανόλευκης» και παίκτρια του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Ωστόσο, ήταν φανερό ειδικά μετά το τέλος του τελικού κόντρα στην Ολλανδία ήταν από τα κορίτσια που είχαν στεναχωρηθεί περισσότερο.

Φυσικά ο λόγος δεν ήταν το ότι χάθηκε το χρυσό μετάλλιο το οποίο όλοι ήθελαν, αλλά περισσότερο ήθελαν να το αφιερώσουν σε όλους τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που περνούν μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το κομμάτι, αναφέρθηκε και η Αλεξάνδρα Ασημάκη με ποστάρισμά της στο facebook:

«Δεύτερη θέση στην Ευρώπη! Μια θέση που μας αφήνει μια πίκρα γιατί θέλαμε πολύ αυτό το χρυσό για την Ελλάδα μας. Για να ανεβάσουμε τη σημαία μας στον πιο υψηλό ιστό της Ευρώπης και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος από άκρη σ’ άκρη. Για να χαρίσουμε στους Έλληνες λίγες στιγμές χαράς και εθνικής ανάτασης αυτές τις δύσκολες ώρες που η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά. Αυτό το χρυσό δεν ήρθε σήμερα.. υπόσχομαι όμως ότι εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να δίνουμε την ψυχή και το σώμα μας για ν’ ανεβάζουμε την Ελλάδα μας ψηλά εκεί που της αρμόζει.. Περηφάνια και ευλογία για μας να κουβαλάμε αυτό το εθνόσημο. Γιατί ναι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης