Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή»

«Αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή»
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 10:26

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι δευτεραθλίτριες Ευρώπης του πόλο. Η Εθνική γυναικών, πάτησε το πόδι της στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Κυριακής (29/07) τυχαίνοντας θερμής υποδοχής.

Κατά την άφιξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η Αλεξάνδρα Ασημάκη σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι αυτό το μετάλλιο θα είναι μόνο η αρχή για τη συγκεκριμένη ομάδα.

«Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια γι' αυτό το μετάλλιο. Η Εθνική ομάδα σημείωσε μεγάλη πρόοδο σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια απείχαμε από τις μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, θέλαμε πολύ το χρυσό μετάλλιο, διότι το είχε ανάγκη η χώρα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Θέλαμε να ανεβάσουμε τη σημαία στον ψηλότερο ιστό, αλλά δυστυχώς ηττηθήκαμε για δεύτερη φορά από την Ολλανδία, η οποία ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να μας νικήσει. Πιστεύω ότι αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή γι' αυτή την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες, ώστε να πετύχουμε κι άλλες παρόμοιες διακρίσεις στο μέλλον», τόνισε η αρχηγός της Εθνικής και φουνταριστός του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Διαβάστε επίσης