Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους «οκτώ» του κόσμου η Εθνική!

Στους «οκτώ» του κόσμου η Εθνική!
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 22:59

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, προκρίθηκε η εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 8-6 το Μαυροβούνιο στο Μινσκ, για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα.

Η «γαλανόλευκη», η οποία είναι η κάτοχος του περσινού τροπαίου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κυριάρχησε από το ξεκίνημα ως το φινάλε. Πιο αναλυτικά, οι πρωταθλητές κόσμου έπαιξαν με πείσμα και συγκέντρωση και πήραν καλό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, με 4-2.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, η Ελλάδα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι τέτοια εποχή!

Όσον αφορά τους αθλητές του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Νικολαΐδης σκόραρε ένα γκολ, ενώ ο Δαλμαράς, ο ΙπποκράτηςΧαλυβόπουλος και ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος δεν «βρήκαν» δίχτυα...

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-1, 2-3

ΕΛΛΑΔΑ: Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α., Αγιωργούσης, Σπηλιόπουλος, Δήμου.

Διαβάστε επίσης

Ο δρόμος προς τη δόξα! (vid)

Ο δρόμος προς τη δόξα! (vid)

Το OSFP TV ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο-αφιέρωμα στην τεράστια περσινή πορεία της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.