Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η εθνική Νεανίδων!

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η εθνική Νεανίδων!
Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:56

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέκτησε η εθνική μας ομάδα πόλο Νεανίδων, κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 7-3 την Αυστραλία στο Βελιγράδι, στον μικρό τελικό και ανέβηκε πανάξια και θριαμβευτικά στο τρίτο σκαλί του κόσμου!

Οι Ελληνίδες πολίστριες πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση, ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια και απέδειξαν ξανά, ότι το μέλλον τους ανήκει. Μάλιστα, τα κορίτσια του Κώστα Δήμου χάρισαν στην ελληνική υδατοσφαίριση το έβδομο μετάλλιο σε κορυφαίες διοργανώσεις μέσα στο 2018!

Όσον αφορά τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, για άλλη μία φορά η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη ήταν η πρωταγωνίστρια, σκοράροντας τα πέντε από τα επτά «γαλανόλευκα» γκολ, ενώ η Ελευθερία Φουντωτού δεν «βρήκε» δίχτυα.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ: Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π., Λούδη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου, Νίνου Ε., Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή, Δούλη 1, Κοντονή, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

Αυστραλία: Χόουθον, Όμπερμαν 1, Τόμας, Σουόντλινγκ, Μίλικεν, Άντριους Α. 1, Τράπλιν, Μπάλεστι, Νταλζιέλ, Νιούελ, Κίρνς, Άντριους Σ. 1, Γουέστ.

Διαβάστε επίσης