Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σκουμπάκης στον Πρωταθλητή Ευρώπης

Ο Σκουμπάκης στον Πρωταθλητή Ευρώπης
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:34

Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φορά πλέον ο Δημήτρης Σκουμπάκης. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό. Ο 20χρονος πολίστας που ήταν στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Την περασμένη σεζόν ήταν μέλος του ΑΝΟ Γλυφάδας και με τις πολύ καλές εμφανίσεις του, κέρδισε τη μεταγραφή του στον Θρύλου.

Ο νεαρός διεθνής αμυντικός θα πάρει στο ρόστερ τη θέση του Βαγγέλη Δελακά που αποχώρησε από την ενεργό δράση και είναι πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου των «ερυθρολεύκων», ως άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου. Ο Σκουμπάκης είναι ένας ελπιδοφόρος παίκτης, έχει δουλέψει με τον προπονητή του Ολυμπιακού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τώρα θα συνεργαστούν ξανά και σε συλλογικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης είναι 20 ετών (18/12/1998), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες».

Διαβάστε επίσης