Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινάει το LEN Champions League

Ξεκινάει το LEN Champions League
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:31

Η νέα χρονιά σε ό,τι αφορά το LEN Champions League αρχίζει την Πέμπτη. Με τους αγώνες στους δύο προκριματικούς ομίλους της πρώτης φάσης, στο Μπρασόβ της Ρουμανίας και στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Οι οποίοι θα διαρκέσουν ως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με τον όμιλο στη Γαλλία να ξεκινά στις 14/09.

Στον όμιλο της Ρουμανίας συμμετέχουν η ιταλική BPM SM Μπούστο, η ρουμανική Κορόνα Μπρασόβ, η γαλλική Παί ντ’ Αίξ., η γεωργιανή Τιφλίδα, η τουρκική Ένκα και η ουκρανική Ντιναμό Λβιβ. Σε ό,τι αφορά τώρα το γκρουπ στο Στρασβούργο, εκεί θα συμμετάσχουν οι Τεράσα (Ισπανία), η Γιαντράν (Μαυροβούνιο), η Άλφεν (Ολλανδία), το Στρασβούργο (Γαλλία) και η Βαλέτα (Μάλτα).

Θυμίζουμε ότι στο δεύτερο προκριματικό γύρο περνούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Εκεί έχουν ήδη περάσει οι Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Πόστνταμ (Γερμανία), Βουλιαγμένη (Ελλάδα), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μπρέσια (Ιταλία), Οραντέα (Ρουμανία) και Καζάν (Ρωσία).

Ο δεύτερος προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί το διάστημα 28-30 Σεπτεμβρίου, ενώ ο τρίτος γύρος, με νοκ-άουτ διπλά ματς, στις 6 και 10 Οκτωβρίου. Η δε φάση των ομίλων ξεκινά στις 17 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης