ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η ενίσχυση οφείλεται στην εξαιρετική διοίκηση»

«Η ενίσχυση οφείλεται στην εξαιρετική διοίκηση»
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:32

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και πέρσι, η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν εκ των πρωταγωνιστριών της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η διεθνής πολίστρια, μάλιστα, κέρδισε το βραβείο της MVP του περσινού πρωταθλήματος, ενώ αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ, κάτι που την χαροποίησε ιδιαίτερα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αρχικά, η κορυφαία Ελληνίδα φουνταριστή τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για τη συγκεκριμένη βράβευση. Και για το βραβείο της MVP και για αυτό της πρώτης σκόρερ. Ευχαριστώ θερμά όλους εκείνους που με ψήφισαν. Ωστόσο, όλα ξεκινούν από την ομάδα. Αγωνίζομαι σε μια σπουδαία ομάδα, που πετυχαίνει όλους τους στόχους της! Εάν δεν ήμουν σε μια τόσο πετυχημένη ομάδα, δεν θα μπορούσα να απολαύσω τις ατομικές διακρίσεις που έχω».

Επίσης, το «κανόνι» του Θρύλου είπε: «Εχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο πρωτάθλημα. Η Βουλιαγμένη και ο Εθνικός έχουν ενισχυθεί αρκετά, πραγματοποιώντας ποιοτικές μεταγραφές, όμως έχουμε ενισχυθεί κι εμείς και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική διοίκηση του συλλόγου. Είναι θετικό το γεγονός ότι μεγαλώνει ο ανταγωνισμός».

Διαβάστε επίσης

Ο χρόνος πιέζει...

Ο χρόνος πιέζει...

Στις 30/11 βάσει χρονοδιαγράμματος και ενημέρωσης είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Παπαστράτειο.