Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα βραβεύσεων για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό (pics)

Ημέρα βραβεύσεων για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό (pics)
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 13:17

Ξεχωριστή ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Σε ειδική εκδήλωση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ βράβευσε τις ομάδες του Θρύλου που την περασμένη σεζόν σάρωσαν τους τίτλους στην Ελλάδα, ενώ πέτυχαν μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις και στο διεθνές αθλητικό στερέωμα κατακτώντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Σοφοκλής Ξυνής, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου, η γενική γραμματέας Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος.

Ακόμα οι Γιόζιπ Πάβιτς, Βαγγέλης Δελακάς, ο Γιώργος Παντελάκης, η Εβίνα Σταμάτη, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο Νίκος Γέμελος, ο Γιώργος Χριστοφοράκης, ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο Δημήτρης Τσιάμης. Επίσης, ο Λευτέρης Λειβάδης, ο Φερνάντο Μουνιόθ, η Στέλλα Νικολαΐδου, ο Νίκος Μαντούβαλος, ο Νίκος Κατσιούρας, ο Αργύρης Καμπούρης, όπως και οι Βετεράνοι του Θρύλου, Παναγιώτης Κελεσίδης και Ηλίας Υφαντής, αλλά και αθλητές από το τμήμα κολύμβησης...

Στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή, Σοφοκλής Ξυνής, που στηρίζει τη διοίκηση του Θρύλου, ενισχύοντας το τμήμα χάντμπολ Ανδρών, αναφέρθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης στο πρόγραμμα «Αθλητισμός και Εκπαίδευση», όπως και οι Στέλλα Χριστοδούλου και Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Διαβάστε επίσης

Η προσοχή στο Μαυροβούνιο

Η προσοχή στο Μαυροβούνιο

Στις 20:00 της Τετάρτης ξεκινά το ματς της Γιαντράν Καρίνε με την Γιαντράν Σπλιτ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Παίρνει μια ακόμα κούπα!

Παίρνει μια ακόμα κούπα!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/10) τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον τελικό του Σούπερ Καπ.