Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιστορική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!

Ιστορική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 08:02
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης (10/10) κατέκτησε την πρώτη κούπα της χρονιάς. Αυτής του Σούπερ Καπ. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο τους επίσημο ματς στη σεζόν, επικράτησαν άνετα της Γλυφάδας και έτσι πήραν ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους.

Έτσι λοιπόν ο Θρύλος έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Μιας αγωνιστικής περιόδου η οποία είναι αρκετά απαιτητική. Και φυσικά ο λόγος προφανείς. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει και τους άλλους δύο τίτλους στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι η διατήρηση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Θρύλος θα αγωνιστεί για μια ακόμα φορά στο LEN Champions League και δεν κοιτάζει απλά την παρουσία του στο Final 8 της διοργάνωσης αλλά και στην κούπα με… τα μεγάλα αυτιά για την υδατοσφαίριση.

Βέβαια δεν είναι μόνον αυτές οι κούπες τις οποίες διεκδικεί φέτος η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να γράψει για μια ακόμα φορά ιστορία μιας και θα πάρει μέρος μετά το μακρινό 2002 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Φερεντσβάρος.

Ο Έλληνας τεχνικός δημιούργησε ένα ρόστερ με νέους και ταλαντούχους αλλά και μπαρουτοκαπνισμένους πολίστες μιας και δεν έγιναν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα. Έτσι οι Πειραιώτες ποντάρουν πάνω στην ομοιογένεια την οποία διαθέτουν πλέον κάτι που φυσικά θα παίξει τον δικό του ρόλο.

Έτσι για πρώτη φορά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία κατακτώντας 5 τίτλους σε μια αγωνιστική σεζόν! Δύσκολο, αλλά όπως απέδειξαν και την περσινή χρονιά οι πολίστες του Βλάχου μπορούν να κάνουν τα πάντα…

Διαβάστε επίσης

«Να είναι γούρικη η χρονιά»

«Να είναι γούρικη η χρονιά»

Ο Γιάννης Φουντούλης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Θρύλος θέλει να πιάσει τα περσινά υψηλά στάνταρ μέσα στη χρονιά.