Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα έρχονται οι πρωταθλητές Ευρώπης»

«Τώρα έρχονται οι πρωταθλητές Ευρώπης»
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 21:23

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 η Βερόνα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του LEN Champions League επικράτησε με 15-5 της Ρόμα. Έτσι θα υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης με ανεβασμένη ψυχολογία.

Πρώτοι σκόρερ της Βερόνα ήταν ο Ντι Σόμμα και ο Λουόνγκο με τρία τέρματα.

Μάλιστα στο δημοσίευμα της ιταλικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της γίνεται ειδική αναφορά στην αναμέτρηση κόντρα στον Θρύλο την ερχόμενη Τετάρτη (17/10), αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πήραμε μια εύκολη νίκη για το πρωτάθλημα, ωστόσο τώρα έρχονται οι πρωταθλητές Ευρώπης». Τέλος να τονίσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ιταλικής ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της υδατοσφαίρισης.

Rome Swimming - Busto BPM Sport Management 5-15

Rome Swimming: Ντε Μικέλις, Τσιότι, Μορόνι Τ., Καμιλέρι 1, Σπιόνε 2, Ντε Σάντις, Πάσκοβιτς, Λα Πέννα, Ντε Ρομπέρτις, Αφρικάνο 1, Ινοσέζνι 1, Ντάσκολι.

Busto: Λάζοβιτς, Σουίτ, Νταμόντε 1, Αλεσιάνι 1, Φοντέλι 1, Ντι Σόμμα 3, Ντράσοβιτς 1, Μπρούνι, Μιράρτσι 1, Λουόνγκο 3, Κασαόλα 2, Βαλεντίνο 2, Νικόσια.

Διαβάστε επίσης

Εύκολη πρεμιέρα

Εύκολη πρεμιέρα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Απόλλων Σμύρνης με 11-3 έχοντας στο μυαλό του το ματς με την Βερόνα.