Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ρυθμός θα φέρει το «διπλό»

Ο ρυθμός θα φέρει το «διπλό»
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 09:59

Εκκίνηση για τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό στο LEN Champions League. Πρώτο ματς στην Ιταλία, στη Βερόνα. Το σίγουρο είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουν. Από την άλλη, η Βερόνα έχει περισσότερα ματς φέτος, τόσο στην Ιταλία όσο και μέσω των προκριματικών στην Ευρώπη. Άρα, τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου για να πάρει τη νίκη στην Ιταλία.

Να πάει το ματς στα μέτρα της, να επιβάλλει το ρυθμό της για να μπορέσει να καλύψει τη διαφορά ετοιμότητας με τους Ιταλούς. Να παίξει δυνατά στην άμυνα, αφού από εκεί ξεκινούν όλα, να «διαβάσει» καλά το παιχνίδι και στην επίθεση να γυρίσει σωστά την μπάλα για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Αυτά πρέπει να έχουν απόψε οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο παιχνίδι τους, ώστε να φτάσουν στο στόχο τους και να ξεκινήσουν νικηφόρα τη σεζόν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο ματς

Το πρώτο ματς

Εκκίνηση για τον Πρωταθλητή Ευρώπης στο φετινό LEN Champions League από τη Βερόνα.

Χαλάρωμα στην Ιταλία

Χαλάρωμα στην Ιταλία

Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στην πισίνα στη Βερόνα, όπου το βράδυ θα δώσουν το πρώτο φετινό ματς στο LEN Champions League.

Μία ακόμα θρυλική βραδιά!

Μία ακόμα θρυλική βραδιά!

Σε διπλό… ταμπλό απόψε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μπάσκετ αγωνίζεται στη Βιτόρια, ενώ η ομάδα πόλο στη Βερόνα. Πού να τα ζήσουν αυτά οι άλλοι!