Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμος!

Δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμος!
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - 00:16

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του φετινού LEN Champions League κόντρα στη Βερόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 7-6 στην Ιταλία, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο έτοιμοι. Φυσικά υπάρχουν εξηγήσεις για αυτό το αποτέλεσμα.

Οι Ιταλοί έχουν δώσει ήδη περισσότερους αγώνες από τους «ερυθρολεύκους». Όχι απλά λίγους παραπάνω. Η Βερόνα με το ματς της Τετάρτης συμπλήρωσε 10 ευρωπαϊκά ματς και συνολικά 12 στη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό να έχει μόλις δύο με αυτό επί ιταλικού εδάφους.

Και πώς θα μπορούσαν οι «ερυθρόλευκοι» να είναι έτοιμοι όταν δεν έχουν κολυμβητήριο για να κάνουν προπονήσεις. Το Παπαστράτειο κλειστό γιατί γίνονται έργα. Και κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα πότε θα είναι έτοιμο! Με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να κάνει προπονήσεις σε 25άρα πισίνα και σε πισίνα καταδύσεων. Να γυρίσει όπου βρει εγκαταστάσεις γιατί το κράτος δεν έχει σταθεί ποτέ στο πλευρό του Θρύλου.

Πώς να μπορέσει λοιπόν ο Πρωταθλητής Ευρώπης να είναι έτοιμος για μια διοργάνωση χωρίς να υπάρχουν εγκαταστάσεις. Και μια Πολιτεία απούσα, να μην δίνει ποτέ λύσεις και να αφήνει τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στον κόσμο άστοχο σε ό,τι αφορά την υδατοσφαίριση!

Μια ομάδα που κάνει περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, που πέρσι κατάφερε και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα στη Γένοβα απέναντι στην Προ Ρέκο! Έτσι ήταν αδύνατο να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι σε επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας τέτοια εποχή.

Διαβάστε επίσης

Έχει πολύ δρόμο ως το Ανόβερο

Έχει πολύ δρόμο ως το Ανόβερο

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης δεν τα κατάφερε στη Βερόνα, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο έτοιμος με προετοιμασία χωρίς κολυμβητήριο.

Πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία

Πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία

Ο Ολυμπιακός είχε κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και γνώρισε την ήττα από τη Βερόνα με 7-6 στην Ιταλία στην πρεμιέρα του φετινού LEN Champions League.