Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα... σωσίβιο για τον Χρήστο!

Ένα... σωσίβιο για τον Χρήστο!
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 21:40

Αντί μετά το «ναυάγιο» της Βουλιαγμένης , η οποία ηττήθηκε με 12-4 από τον Ολυμπιακό, να πάρει καμία ασπιρίνη ο Χρήστος Αφρουδάκης βρήκε την εύκολη δικαιολογία. Αντί να κοιτάξει τα χάλια της ομάδας του «ανακάλυψε» ότι του φταίει ο Ολυμπιακός, η ομάδα που στην Ελλάδα πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ κατέκτησε και την κορυφή της Ευρώπης.

Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε αντίθεση με τη Βουλιαγμένη, την ομάδα του, που τον παρακολουθεί με κιάλια. Τι μας είπε λοιπόν ο Αφρουδάκης; Κατηγόρησε τον Ολυμπιακό ότι θέλει να πάρει τον Ζερβεδά. Όμως λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο ίδιος ο παίκτης έκανε προσφυγή για να έρθει στο Λιμάνι. Αφησε αιχμές μέχρι και για τον Θοδωρή Βλάχο, τον κόουτς των «ερυθρολεύκων», όμως γιατί να «φταίει» αυτός που είναι προπονητής στην Εθνική ομάδα και ταυτόχρονα προπονητής στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και της Ευρώπης;

Και τι φταίει ο Ολυμπιακός που έχει τους καλύτερους παίκτες; Άλλωστε τα δίνουν όλα για την Εθνική και αυτό έχει φανεί ουκ ολίγες φορές.

Ας κοιτάξει καλύτερα τον καθρέπτη (σ.σ. την ομάδα του) η οποία δεν έχει πλέον την παλιά της αίγλη. Αυτό φταίει κύριε Αφρουδάκη.

Που είναι το ήθος και το unfair κ. Αφρουδάκη από την στιγμή που δεν αναγνωρίζετε το όνομα του αντιπάλου σας; Όσον αφορά τώρα στις… προκλήσεις της Εθνικής, ας απαντήσει και η ΚΟΕ, αλλιώς να χαίρεστε τον κ. Αφρουδάκη τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης

Περίπατος στο Λαιμό!

Περίπατος στο Λαιμό!

Μια ακόμα προπόνηση έκανε ο Θρύλος στη Βουλιαγμένη, νικώντας στο ρελαντί τον ΝΟΒ με 12-4.