Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει... στροφές ο Θρύλος

Ανεβάζει... στροφές ο Θρύλος
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 18:39

Βρίσκει ρυθμό ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετά τη νίκη που πέτυχε στο Λαιμό την περασμένη εβδομάδα, στο ματς με την Βουλιαγμένη, επικράτησε εύκολα και της Γλυφάδας με 16-4 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πώς ανεβάζουν... στροφές και πλέον μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με το Ανόβερο, το προσεχές Σάββατο (03/11) στη Γερμανία.

Το πιο σημαντικό ήταν πώς ο Ολυμπιακός από την αρχή του ματς μπήκε δυνατά. Δεν επέτρεψε στη Γλυφάδα να δημιουργήσει φάσεις, ενώ στην επίθεση υπήρχε καλή κυκλοφορία της. Με το σκορ μετά από 8 λεπτά να είναι 3-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, δε, πίεσε περισσότερο, έκλεψε μπάλας και αξιοποίησε την υπεροχή του. Με επιμέρους σκορ 7-1, έκλεισε το ημίχρονο στο +8 (10-2)!

Στο τρίτο η άμυνα ήταν όλα τα... λεφτά. Ο Γαλανόπουλος δεν χρειάστηκε να επέμβει, ο Θρύλος σκόραρε τέσσερις φορές σε εκείνο το σημείο και το σκορ έφτασε στο +12 (14-2) μετά από τρεις περιόδους. Στην τελευταία ήταν λογικό να υπάρξει μια σχετική χαλάρωση, αλλά δεν άλλαξε κάτι με το +12 να παραμένει ως το τέλος, αφού το ματς ολοκληρώθηκε με 16-4 για τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 4-0, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Κάκαρης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Χαλυβόπουλος.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δ. Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Πετρόπουλος, Κουτσιαλής 2, Γέμελος, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου, Παπούκας 1, Σαλτέρης, Μπραϊμης, Χαλυβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Ξανά κόντρα στη Γλυφάδα

Ξανά κόντρα στη Γλυφάδα

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται τον ΑΝΟΓ (16:30) στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος».