Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουμάντο στον Πειραιά μόνο ο Θρύλος!

Κουμάντο στον Πειραιά μόνο ο Θρύλος!
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 23:02
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

«Ερυθρόλευκος» περίπατος στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στο γυναικείο πόλο. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη «βούλιαξαν» στην πισίνα του Αλίμου τον Εθνικό, παίρνοντας μία εμφατική νίκη με 15-2.

Οι «ερυθρόλευκες» ξεκίνησαν έτσι με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν και έδειξαν ότι είναι αποφασισμένες, αν και ακόμη είναι νωρίς, για διακρίσεις και νέους τίτλους την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Θρύλος μπήκε στον αγώνα φουριόζος για να «καθαρίσει» το ματς. Η Χριστίνα Τσουκαλά σκόραρε πρώτη για τις Πειραιώτισσες, ενώ συνολικά σημείωσε 4 γκολ.

Ενδεικτικό της εξέλιξης της αναμέτρησης ήταν ότι ο Ολυμπιακός έφτασε να προηγείται στον αγώνα με 9-0, ενώ και στη συνέχεια εξακολούθησε στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας στο τελικό εμφατικό 15-2.

Εκτός από την Τσουκαλά τα υπόλοιπα γκολ του Θρύλου σημείωσαν από τρία η Άλκηστη Αβραμίδου και από δυο οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μόνικα Έγκενς και Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-4, 1-5, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Παπαναστασίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Λούδη 1, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή.

Διαβάστε επίσης