Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια»

«Θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια»
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 01:57

Χαρούμενη για τη νίκη (2-15) της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Αλίμου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Αρχικά, η φουνταριστή του Θρύλου τόνισε: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς. Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχει αρκετή κόπωση στην ομάδα, γιατί είμαστε σε ένα στάδιο της προετοιμασίας με πολλή προπόνηση και προερχόμαστε και από μια μίνι προετοιμασία με την ουγγρική Ντουναϊτσβάρος, μια ομάδα πολύ δυνατή. Οπότε, είμαστε βαριές και κουρασμένες».

Στη συνέχεια, η διεθνής πολίστρια υπογράμμισε: «Από κει και πέρα, μας βγήκαν πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία έχουμε δουλέψει, κυρίως στην άμυνα, που ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες. Και συνεχίζουμε. Πάντα για την ομάδα μας ένα σημείο που καθορίζει το αποτέλεσμα είναι η άμυνα μας, καθώς επιθετικά έχουμε πολλές λύσεις, με παίκτριες σε όλες τις θέσεις».

Τέλος, η Ασημάκη είπε: «Ακολουθεί το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς με τη Βουλιαγμένη. Είναι ένα παιχνίδι πολύ νωρίς στη σεζόν, που δεν θα κρίνει κάτι, αλλά εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη, σε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης