Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

«Σημαντικό παιχνίδι για εμάς»
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 16:27

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στη Γερμανία το Ανόβερο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LEN Champions League σε ένα αρκετά σημαντικό ματς όπου ο Θρύλος θέλει να πάρει το τρίποντο.

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς στο Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε τι πήγε στραβά και ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας αγωνίζεται χωρίς πίεση και εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας.

Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς αφού το Ανόβερο είναι ένας καλός αντίπαλος και πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη ενέργεια, συγκέντρωση και ένταση».

Διαβάστε επίσης

«Κοκκίνισε» η εθνική Γυναικών!

«Κοκκίνισε» η εθνική Γυναικών!

Είκοσι πολίστριες, εκ των οποίων οι εννέα του Ολυμπιακού, βρίσκονται στις κλήσεις του Γιώργου Μορφέση για την πρεμιέρα του World League.