Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης δεν έχει «σπίτι»!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης δεν έχει «σπίτι»!
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 23:35

Το ματς με το Ανόβερο έδειξε για μια ακόμα φορά αυτό που λέμε από την αρχή της σεζόν. Πώς ο φετινός Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες ομάδες του LEN Champions League στο κομμάτι της ετοιμότητας. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν έχει σπίτι. Δεν έχει κολυμβητήριο για να κάνει προπονήσεις. Οπότε ας μην λέμε καν τη λέξη προετοιμασία!

Ό,τι έχουν κάνει ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του είναι ουσιαστικά προετοιμασία μετ’ εμποδίων καθώς δεν είχαν κολυμβητήριο για να κάνουν προπόνηση. Αναγκάζονταν να «περιπλανώνται» από εδώ και από εκεί, πότε στη μία πισίνα, πότε στην άλλη, που πολλές φορές δεν ήταν καν κανονική και να κολυμπούν σε πισίνες καταδύσεων!

Μέσα σε όλα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης με το πρόβλημα που είχαν με το Παπαστράτειο και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις για να δώσει ματς εντός έδρας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί τις δύο πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας και να αγωνίζεται στις έδρες των αντιπάλων του.

Κι αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πώς η Πολιτεία έχει πάρα πολλές παραλείψεις και δεν έχει κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης, με αποτέλεσμα να τον έχουν αφήσει χωρίς κολυμβητήριο.

Διαβάστε επίσης

«Παίξαμε πολύ καλά»

«Παίξαμε πολύ καλά»

Χαρούμενη με την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ματς με το Ισραήλ έμεινε η Ελευθερία Πλευρίτου.