Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στην Ολλανδία με… άρωμα Θρύλου!

Κόντρα στην Ολλανδία με… άρωμα Θρύλου!
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 08:09

Το δεύτερο της παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και ταυτόχρονα, την προκριματική φάση του φετινού World League, δίνει απόψε, Τρίτη (13/11, 20:00) η εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών με αντίπαλο την Ολλανδία, στο Παπαστράτειο.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας με 7-5 και κόντρα στην Ολλανδία, θέλει να κάνει το «δύο στα δύο», που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαιτητές είναι ο Ούγγρος, Γκάμπορ Βόγκελ, με τον Ρώσο, Σεργκέι Ναούμοφ, ενώ παρατηρητής ο Ιταλός, Τζιάνι Λόντζι.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, έχει έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα. Και αυτό διότι οι επτά από τους 13 πολίστες είναι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, η 13άδα της Ελλάδας απαρτίζεται από τους Κώστα Φλέγκα, Κώστα Γενηδουνιά, Δημήτρη Σκουμπάκη, Μάριο Καπότση, Γιάννη Φουντούλη, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Στέλιο Αργυρόπουλο, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Αλέξανδρο Γούνα, Άγγελο Βλαχόπουλο και Μάνο Ζερδεβά.

Να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτες ομάδες του Ομίλου είναι αυτές που προκρίνονται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (5-7 Απριλίου).

Διαβάστε επίσης