Ντουντούκα
Από Δευτέρα αρχίζουν οι ανακοινώσεις!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου»

«Ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου»
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 01:45

Η εθνική ομάδα πόλο Ανδρών επικράτησε άνετα της Ολλανδίας με σκορ 14-9 στο Παπαστράτειο και διπλασίασε τις νίκες της στον δεύτερο όμιλο του Europa Cup/World League, αυξάνοντας τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, καθώς και στους στόχους του. Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: «Ήμασταν το φαβορί και το επιβεβαιώσαμε από το ξεκίνημα του αγώνα. Βέβαια, στο δεύτερο μέρος η Ολλανδία αντέδρασε, ενώ εμείς χαλαρώσαμε λίγο, όμως νικήσαμε και αυτό θέλαμε. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια, όπου θέλουμε να πάρουμε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων και θεωρώ ότι βρισκόμαστε κοντά σε αυτόν τον στόχο.

Βασική μας επιδίωξη είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και το Europa Cup μας δίνει την ευκαιρία να μαζευόμαστε κάθε μήνα για να αγωνιζόμαστε. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην τελική φάση του World League και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Η Εθνική δεν είναι μόνο 13 παιδιά. Ήδη έκανα μία μεγάλη κλήση και θα προσπαθήσω να δω όλα τα παιδιά στα επόμενα παιχνίδια. Έχουν ενσωματωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ήδη, πέντε παιδιά και παρά την ανανέωση ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που θα παίξουν στην Εθνική».

Διαβάστε επίσης