Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δέκα «ερυθρόλευκες» για προετοιμασία!

Δέκα «ερυθρόλευκες» για προετοιμασία!
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 01:16

Σε καμπ προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της εθνικής μας ομάδας πόλο Γυναικών με την Ρωσία, στην Πάτρα (1η Δεκεμβρίου), για την προκριματική φάση του Europa Cup, κλήθηκαν δέκα πολίστριες του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τις Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά και Βασιλική Πλευρίτου. «Ερυθρόλευκο» για ένα ακόμα παιχνίδι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

Οι υπόλοιπες 13 που κλήθηκαν από τον Γιώργο Μορφέση για προετοιμασία είναι οι Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιόνη, Αναστασία Λούδη, Άλκηστη Μπενέκου, Έφη Κατσιμπρή, Αννα Μαμόγλου, Ιουλία Κοντονή και Βασιλική Δούλη.

Οι εν λόγω αθλήτριες θα βρίσκονται την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στα Βοτσαλάκια.

Διαβάστε επίσης

«Πάμε σαν Πρωταθλητές Ευρώπης»

«Πάμε σαν Πρωταθλητές Ευρώπης»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο Sport24Radio 103,3 για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (30/11) με την Φερεντσβάρος, αλλά και τη χθεσινή νίκη με την Σπαντάου.