Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερα ματς που τον στέλνουν Ανόβερο!

Τέσσερα ματς που τον στέλνουν Ανόβερο!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 11:35
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μεγάλη η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός με 13-8, την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στην Μλάντοστ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερη σερί νίκη και το απόλυτο στο Παπαστράτειο. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι η συνέχεια. Το ευχάριστο είναι πώς όσο περνούν τα ματς τόσο οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν την απόδοσή τους.

Έρχονται, όμως, τέσσερα ματς για τους Πρωταθλητές Ευρώπης που είναι πολύ σημαντικό στο δρόμο για να βρεθούν στο Ανόβερο και μάλιστα, με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον όμιλο. Το πρόγραμμα τις επόμενες 4 αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται με την Ζόλνοκ (εκτός, 19/12), Γιαντράν Σπλιτ (εντός, 9/1/2019) και δύο φορές, στη σειρά, με την Γιούγκ (σ.σ.: πρώτα εκτός, στις 23/1 και μετά εντός έδρας, αντίστοιχα, στις 6/2). Εάν οι Πρωταθλητές Ευρώπης πάρουν σε αυτά τα τέσσερα ματς 10 βαθμούς, τότε είναι σίγουρα στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους. Αν καταφέρουν να κάνουν το απόλυτο, 12 βαθμούς δηλαδή, τότε ακόμα και η πρώτη θέση είναι εφικτή!

Καθοριστικά ματς, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει πώς είναι διαρκώς σε ανοδική πορεία, ανεβάζει... στροφές και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του, ενόψει των αναμετρήσεων που έρχονται.

Διαβάστε επίσης