Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Για 5 λεπτά δημοσιότητας...

Για 5 λεπτά δημοσιότητας...
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 12:36

Μια ακόμα φορά που στον ΝΟ Βουλιαγμένης ψάχνουν τρόπο να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους! Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των νοτίων προαστίων για το θέμα με τη μεταγραφή του νεαρού Δ.Δήμου από τον ΝΟΒ στο Παλαιό Φάληρο είχε μέσα και Ολυμπιακό! Ναι καλά διαβάσετε... Ήθελαν κάτι για να «ακουστεί» η ανακοίνωσή τους.

Στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «Η Κ.Ο.Ε προφανώς έβγαλε απόφαση για την μετακίνηση του αθλητή και έκρινε πως δεν χρειάζεται να γνωστοποιήσει την απόφαση της στο σωματείο μας, ίσως νομιμοποιείται να το κάνει, άλλωστε τα μέλη της οικογένειας του Προέδρου είναι νομικοί, όπου και στο παρελθόν έχουν σταθεί απέναντι στην Βουλιαγμένη για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού» και «Συμπεραίνουμε ότι θα επακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις, οι οποίες είναι σε διαβούλευση και ήδη έχουν καθυστερήσει ανεξήγητα, όπως η υπόθεση του διεθνούς τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, Μάνου Ζερδεβά, όπου εάν εγκριθεί η αίτηση μεταγραφής του, για τον Ολυμπιακό, αποδεκατίζεται το πόλο του Ν.Ο.Β».

Δεν ασχολείται κανείς μαζί σας. Κάντε ό,τι θέλετε για να κερδίσετε μερικά λεπτά δημοσιότητας. Αλλά γιατί ασχολείστε με τον Ολυμπιακό; Ο Πρωταθλητής Ευρώπης δεν βλέπει κάτι ομάδες από συνοικίες της Αττικής! Οπότε μην... παίζετε παιχνίδι χρησιμοποιώντας τον Ολυμπιακό για να κάνετε την... πολιτική σας.

Διαβάστε επίσης