Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ονειρευτήκαμε ξανά να κατακτήσουμε ένα Ευρωπαϊκό»

«Ονειρευτήκαμε ξανά να κατακτήσουμε ένα Ευρωπαϊκό»
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 15:19

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα για το 2018 και ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στην ομάδα ονειρεύτηκαν ξανά την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

«Πριν το 2002, ήμουν βοηθός προπονητή στην ομάδα που κατέκτησε για πρώτη φορά το Champions League στη Βουδαπέστη. Υπήρξε μία περίοδος, κατά την οποία ο Ολυμπιακός δεν πρωταγωνιστούσε στην Ευρώπη, όμως τα τελευταία χρόνια, ονειρευτήκαμε ξανά να κατακτήσουμε έναν Ευρωπαϊκό τίτλο.

Το οργανώσαμε, βάλαμε στόχο και πήραμε πολλές πρωτοβουλίες για να βελτιωθούμε, κυρίως, αγωνιστικά και να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε σήμερα. Πριν από δύο χρόνια, το 2016, βρεθήκαμε μία ανάσα, καθώς ηττηθήκαμε στον τελικό της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης,

Παρ’ όλα αυτά, είχαμε υπομονή και με τα παιδιά αυτά, που είναι περισσότερο από εφτά χρόνια μαζί, φτάσαμε στην κορυφή τα παιδιά αυτά, που είναι περισσότερο από εφτά χρόνια μαζί, φτάσαμε στην κορυφή και μάλιστα νικήσαμε την Προ Ρέκο, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 10 χρόνια.

Έχω κορυφαίους αθλητές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ήταν αναμενόμενο να έρθει, κάποτε, αυτή η στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Καλή προπόνηση πριν τη Ζόλνοκ

Καλή προπόνηση πριν τη Ζόλνοκ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 16:00 στο Παπαστράτειο το Περιστέρι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.