Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κάτι σαν προπόνηση ενόψει Ζόλνοκ»

«Κάτι σαν προπόνηση ενόψει Ζόλνοκ»
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 22:43

Σαν μια προπόνηση ενόψει του ματς της Τετάρτης με την Ζόλνοκ χαρακτήρισε ο Θοδωρής Βλάχος τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΓΣ Περιστερίου. Με τον προπονητή του Θρύλου να μένει απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των πολιστών του κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βλάχου:

«Δώσαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια αυτές τις μέρες. Ήταν κάτι σαν προπόνηση για εμάς για το παιχνίδι που παίζουμε την Τετάρτη. Έχουμε άλλους στόχους με το Περιστέρι, που φέτος ανέβηκε και κάνει την προσπάθεια του να μείνει στην κατηγορία. Πήραμε αυτό που θέλουμε και πάμε παρακάτω. Κρατάμε αυτά που θέλω να βλέπω από τους παίκτες μου σε τέτοια παιχνίδια, να έχουν όρεξη, να έχουν πειθαρχία στην άμυνα, να πιέζουμε, να έχουμε λύσεις και πλουραλισμό στην επίθεση. Ήμασταν αρκετά καλοί.

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ μπροστά μας. Οι Ούγγροι παίζουν στην έδρα τους και είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλουν να χάσουν. Είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση, με τις ίδιες απώλειες. Ελπίζω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από εκεί.

Χτες ήταν μια μεγάλη μέρα για την ομάδα μας και για το ελληνικό πόλο. Τρεις ομάδες του υγρού στίβου ήταν υποψήφιες για την κορυφαία του 2018, η δικιά μας που πέτυχε τον μεγάλο άθλο της κατάκτησης του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, δίκαια πήρε αυτή τη διάκριση. Όσο για τη δικιά μου υποψηφιότητα, ήταν μεγαθήρια οι άλλοι δυο προπονητές και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν».

Διαβάστε επίσης