Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καρδιά του Πρωταθλητή Ευρώπης!

Η καρδιά του Πρωταθλητή Ευρώπης!
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 11:48
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η 5η αγωνιστική στη φάση των ομίλων δεν συνοδεύτηκε με νίκη από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 9-9 με την Ζόλνοκ στην Ουγγαρία. Αποτέλεσμα που διατήρησε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση με 8 βαθμούς. Το θέμα ήταν η ισοπαλία στο ματς της Μλάντοστ με την Βερόνα.

Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τον Θρύλο δυνατά για τη δεύτερη θέση, αν και η πρώτη δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στην Ουγγαρία, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017, χαρακτήρα. Σε ένα ματς που θα μπορούσαν να είχαν πάρει, αλλά ισοφάρισαν στο φινάλε με τον Γούνα.

Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Στο δρόμο για το πλεονέκτημα της έδρας στο Φάιναλ 8. Η Γιούγκ έχει το απόλυτο μέχρι τώρα, αλλά στα επόμενα ματς θα τεθεί δις αντίπαλος του Ολυμπιακού. Στο Ντουμπρόβνικ και τον Παπαστράτειο. Κι αν οι Πρωταθλητές Ευρώπης πάρουν τα δύο αυτά ματς, τότε θα μπουν πολύ δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Το σημαντικό είναι πώς ο Ολυμπιακός όσο περνούν τα ματς ανεβάζει την απόδοσή του και βρίσκει ρυθμό. Παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Διαβάστε επίσης