Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμα επιτυχία για την Ακαδημία πόλο

Μία ακόμα επιτυχία για την Ακαδημία πόλο
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 01:29

Την 3η θέση σε σύνολο έξι ομάδων κατέκτησε η ομάδα πόλο προ-μίνι παίδων (γενν. 2007 +) της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Πόλο του Υδραϊκού Ν.Ο. (15-16/12) στις εγκαταστάσεις τού Alma Club.

Οι μικροί του Στέργιου Τοροσιάδη και της Ειρήνης Γιαβαρίδη νίκησαν τον Υδραϊκό 2, τον Αρίωνα Γλυφάδα και την Ολυμπιάδα Πετρούπολης και ηττήθηκαν από τον Υδραϊκό 1 και τη Βουλιαγμένη.

Το χάλκινο μετάλλιο αποτελεί μία επιβράβευση της δουλειάς και της καθημερινής προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους.

Το πρόγραμμά τους, παρά το αντικειμενικό πρόβλημα έλλειψης του απαραίτητου χώρου για τις προπονήσεις τους, είναι υψηλών προδιαγραφών και έχει ως πρώτο στόχο τη σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του αθλήματος, βάσει και των απαιτήσεων του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Γλέντι παντού!

Γλέντι παντού!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη μία νίκη επί του ΠΑΟΚ, στο πόλο, αποδεικνύοντας και πάλι ότι όπου βρει τους Θεσσαλονικείς, τους δίνει ένα καλό μάθημα.

«Το πιο σημαντικό η νίκη»

«Το πιο σημαντικό η νίκη»

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στις δηλώσεις του τόνισε ότι με τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ακόμα πιο έτοιμος για τα κρίσιμα παιχνίδια.