Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό»

«Αξέχαστη χρονιά, νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 23:09

Πάρα πολλές χαρές έφερε το 2018 στον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος όπως τόνισε σε δηλώσεις του θα θυμάται για πάντα αυτή τη χρονιά.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έστειλε τις ευχές του ενόψει της νέας χρονιάς, τονίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον το 2018 για το γεγονός ότι έφερε στη ζωή την κόρη του, αλλά και για την κατάκτηση του Champions League με τον Θρύλο.

Επίσης, μίλησε για τους στόχους του για το 2019, οι οποίοι παραμένουν πολύ υψηλοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά, με υγεία σε όλο τον κόσμο και η νέα χρόνια να δώσει την ευκαιρία στον καθένα, ξεχωριστά, να πραγματοποιήσει τα όνειρα του. Προσωπικά, η χρονιά που φεύγει ήταν για μένα ξεχωριστή, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρχικά, ο ερχομός της κορούλας μου και στην συνέχεια, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό είναι γεγονότα, που κάνουν το 2018 για μένα αξέχαστο, καθώς εκπληρώθηκαν δύο όνειρά μου. Για το 2019, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί σε επαγγελματικό επίπεδο και εύχομαι να καταφέρουμε σπουδαίες επιτυχίες, τόσο με τον σύλλογο μου, τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα».

Διαβάστε επίσης