Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα… σελίδα για τον Ντόσκα

Νέα… σελίδα για τον Ντόσκα
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 14:21

Μια νέα προσπάθεια ξεκινά ο Γιώργος Ντόσκας. Ο βετεράνος πολίστας του Ολυμπιακού που επέστρεψε στο νησί του, τη Χίου, μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του με τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει την ενασχόληση με την προπονητική.

Από την εφηβική ομάδα του ΝΟ Χίου. Μετά, όμως, από την παραίτηση του Μάκη Μικέδη και τις συζητήσεις που είχε με τα μέλη της διοίκησης, αποδέχθηκε την πρότασή τους και θα κοουτσάρει την ομάδα του νησιού του, στη συνέχεια της σεζόν, στην προσπάθεια που θα κάνει για να παραμείνει στην Α1.

Σε ό,τι αφορά την καριέρα του ως αθλητής, κατάκτησε με τον Ολυμπιακό 23 τίτλους στην Ελλάδα, ενώ έπαιξε και το 2016 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στη Βουδαπέστη. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους προπονητές όπως ο Βέσελιν Τζούχο, ο Βαγγέλης Πάτερος, ο Θόδωρος Βλάχος και ο Μάκης Βολτυράκης.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ύμνοι για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από ισπανική ιστοσελίδα, η οποία τονίζει ότι οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, την Προ Ρέκο.