Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΑΘΛΟΣ του Θρύλου στη Γένοβα!

Ο ΑΘΛΟΣ του Θρύλου στη Γένοβα!
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 10:37

Μια χρονιά γεμάτη κούπες ήταν το 2018 για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν στις 28 και έχουν βάλει υψηλούς στόχος για τη συνέχεια και το 2019, για ακόμα περισσότερους τίτλους. Η αλήθεια είναι, και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, πώς η μεγαλύτερη κούπα ήταν αυτή. Το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο Ανδρών! Εκεί που ο Ολυμπιακός έκανε μια απίστευτη υπέρβαση υπό την έννοια ότι νίκησε στη Γένοβα την Προ Ρέκο με 9-7!

Στιγμές μοναδικές, στιγμές απίστευτες! Ένας τεράστιος θρίαμβος από τον Θρύλο της Ευρώπης που έκανε την υπέρβαση, που νίκησε τη μεγάλη Προ Ρέκο μέσα στην Ιταλία. Ένα τρόπαιο που έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, καθώς κράτησε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στο διεθνές στερέωμα.

Μια ονειρική χρονιά για τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του στην πισίνα Σόρμπα, εκεί όπου έγραψαν μια από τις πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου! Με το δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ, τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο στο πόλο Ανδρών, αλλά ταυτόχρονα και το δεύτερο τρεμπλ για τον Ολυμπιακό! Αυτό ήταν σωστό, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!

Θυμηθείτε μέσα από το gavros.gr πώς νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» την Προ Ρέκο στη Γένοβα, πώς έγραψαν ιστορία και πώς έκαναν τα εκατομμύρια οπαδούς τους, σε όλο τον κόσμο, να νιώσουν τεράστια υπερηφάνεια!

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ύμνοι για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού από ισπανική ιστοσελίδα, η οποία τονίζει ότι οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, την Προ Ρέκο.