Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κρατήσουμε το ελληνικό πόλο στην ελίτ»

«Να κρατήσουμε το ελληνικό πόλο στην ελίτ»
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 22:29

Η χρονιά που... φεύγει ήταν άκρως θετική για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Όπως και για τον Ερασιτέχνη Θρύλο, γενικότερα. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας τον τίτλο του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις, κατέκτησαν τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας πόλο Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη χρονιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το 2018 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την Ελληνική υδατοσφαίριση, σε Άνδρες και Γυναίκες, σε εθνικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο. Κυρίως στις μικρές κατηγορίες είδαμε μεγάλες διακρίσεις σαν Ελλάδα και δείξαμε, ότι θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον. Εύχομαι, στο 2019, όλοι όσοι ασχολούμαστε για το καλύτερο του αθλήματος, να δούμε να βελτιώνονται οι συνθήκες όπου δουλεύουμε. Στοχεύουμε με την δουλειά μας, αλλά και τα αποτελέσματά μας, να κρατήσουμε την Ελληνική υδατοσφαίριση στην ελίτ του παγκόσμιου, αλλά και του ευρωπαϊκού πόλο.

Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και όλοι μας να έχουμε υγεία και οικογενειακή ηρεμία».

Διαβάστε επίσης